Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
KFUM Kalmar HK
HANDBOLL

VÄLKOMNA TILL KFUM KALMAR HK!
KFUM KALMAR HK

Vad kul att du har hittat hit! Hos oss får den som vill utöva en av de roligaste sporterna som finns - handboll! Vi har ungdomslag i flera åldrar på både flick- och pojksidan samt ett damlag som spelar i division 2 och ett herrlag som spelar i division 3. 
ÅRSMÖTE 2020
2020-05-19 20:27
Å styrelsen i KFUM Kalmar HK:s vägnar bjuder vi in alla medlemmar till årsmöte.

Årsmötet hålls tisdagen den 26 maj kl 18.00 i Galejan, Kalmar Sportcenter.

Föredragningslista och sedvanliga årsmötehandlingar kommer finnas tillgängliga på föreningens hemsida.

Eventuella förslag och motioner till årsmötet ska vara styrelsen tillhanda senast den 19 maj.
TÄVLING! 🤩
2020-05-07 09:46

Nu kan du som medlem i föreningen vinna ett träningskit till ett värde av cirka 900 kronor! Det låter väl inte helt dumt? Men hur vinner du då?

Föreningen behöver en slagkraftig slogan - ett kärnvärde! Hjälp oss att komma på vad det kan vara. Nedan kan ni se några förslag på vad andra föreningar har för kärnvärden och slogans.

Skriv ner ditt förslag som får vara mellan 3-6 ord långt och som du tycker representerar vår förening, kanske har du till och med flera förslag? Maila det sedan till magnus@kfumkalmarhk.se och skriv en kort förklaring till varför du tycker att det passar. Styrelsen kommer sedan att välja en vinnare. Sista datum för att skicka in är den 25/5. För att få ta del av priset måste du vara medlem i KFUM Kalmar HK.

Inspiration
AIK: Passion, stolthet och tradition.
Malmö FF: Vi tänder stjärnor sedan 1910.
Djurgårdens IF: Glädje, värdighet, respekt – alltid oavsett.
Brynäs IF: Stolthet, hunger och gemenskap sedan 1912.

Inställd handbollsskola
2020-03-31 07:13
På grund av de rådande direktiven från Folkhälsomyndigheten rörande coronaviruset så avslutas handbollsskolan tyvärr för säsongen. Under handbollsskolans träningar så rör sig upp mot 50 personer i hallen som mest när man räknar ledare, barn och föräldrar.

Handbollsskolans ledare tackar alla inblandade för en härlig säsong och ser fram emot att se många av er till hösten igen! 
Viktig information med anledning av coronaviruset
2020-03-13 13:03

UPPDATERING 23 mars 2020:


KFUM Kalmar HK följer mycket noggrant de rekommendationer som kommer från Folkhälsomyndigheten och den information vi får från Svenska Handbollsförbundet.


I skrivande stund ser myndigheten ingen anledning till att idrottsföreningar ska ställa in sina träningar för ungdomar. SHF rekommenderar däremot att man bör ta i beaktande de råd som Folkhälsomyndigheten ger grundskolor och förskolor - att man bör se över möjligheten att bedriva idrottsundervisning utomhus och undvika idrottsaktiviteter som inkluderar närkontakt om det är möjligt.


Föreningen väljer utifrån detta, att från och med måndag återuppta träningarna för våra ungdomslag och öppnar upp hallarna för träning igen. Våra ledare har fått information om att så långt det är möjligt lägga fokus på övningar utan onödig närkontakt.


Vi vill dock påpeka, i linje med Folkhälsomyndighetens rekommendationer, att det är av yttersta vikt att våra barn och ungdomar stannar hemma från träningen vid minsta tecken på förkylning, hosta, feber eller andra sjukdomssymptom.


Våra ledare och tränare besvarar gärna frågor från er föräldrar.


Vi har full respekt och förståelse om enskilda spelare vill avvakta med att börja träna igen med anledning av rådande omständigheter.


Observera att läget snabbt kan förändras och tagna beslut och rekommendationer kan komma att ändras med kort varsel.

Mvh
/ Styrelsen-------

13 mars 2020

Under torsdagskvällen den 12 mars 2020, fattade Småland-Blekinge HF, beslut att följa SHFs rekommendationer vad gäller Coronaviruset/Covid-19.


Gällande barn och ungdomsserier från Minihandboll till U19 avslutas säsongen idag fredag 13 mars och innebär att inga inplanerade barn/ungdomsmatcher kommer att spelas efter den 12 mars.

Förbundet rekommenderar även alla ungdomslag som INTE spelar USM steg 4 att upphöra med alla gemensamma aktiviteter och träningar tillsvidare. Individuell träning rekommenderas istället.

 

Vi har i Kalmar HK beslutat att alla träningar och gemensamma aktiviteter för våra ungdomslag ska ställas in från och med idag 13 mars tom söndag 22 mars. Vi följer noggrant utvecklingen och återkommer i slutet av nästa vecka med vidare besked om ev. fortsatt träning efter denna period.

 

Gällande seniormatcher kommer dessa enligt nuvarande beslut från förbundet att spelas vidare enligt gällande spelprogram. Matcherna ska dock spelas utan publik.

 

Med vänlig hälsning

Styrelsen

 

Länk till Småland-Blekinge HF:

https://www.svenskhandboll.se/Smaland-BlekingesHandbollforbund/Forbundet/Forbundsnyheter/VIKTIGTInformationomverksamheteniSmaland-BlekingeHFisambandmedCoronavirusetCovid-19/

DM-silver!
2020-03-01 10:20
Vi säger grattis till våra Damjuniorer som tog DM-silver i F18-klassen säsongen 19/20.

Det blev vinst mot ärkerivalen Karlskrona i semifinalen med 12-11 men sen tyvärr förlust mot Hallby i finalen med 18-28.

Noterbart är att vi kom till spel med spelare födda 01, 02, 03, 04 och 05 samtidigt som våra motståndares lag nästan  uteslutande bestod av 01- och 02or. Så våra tjejer ska vara oerhört nöjda och stolta över att nu vara näst bästa laget i Småland/Blekinge!

Grattis säger vi! 

Även Herrjuniorerna tog sig till slutspel i P18-klassen men hade det betydligt tuffare. Först blev det en förlust mot Hallby i semifinalen med 13-20 och sedan ytterligare en förlust mot Vetlanda med 16-22. Killarna fick nöja sig med en fjärdeplats.
Nyheter från våra lag
Handbollskolan, 12/02 08:06 
P8/F8 Mix (födda -11), 19/01 10:28 
P8/F8 Mix (födda -11), 12/01 14:51 
P8/F8 Mix (födda -11), 14/12 19:05 
F9 (födda -10), 11/12 21:41 
P8/F8 Mix (födda -11), 27/11 22:32